fi

Ajankohtaista

01.04.2020

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Koronavirus pistää monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa.

Suomalaisen Työn Liitto tuo vastuullisuutta esiin laajasti yhdessä Avainlippu-merkkiä kantavien yritysten kanssa. Tavoitteena on kertoa Suomessa tehtävän työn yhteiskuntavastuullisuudesta, mikä on jäänyt vastuullisuuskeskustelussa taka-alalle. Saher-Aidat Oy on mukana yhteistyössä tuomassa vastuullisuustekoja esiin.

"Saher-Aidat on täysin suomalaisomisteinen perheyritys. Panssariverkkoaidoillemme, porteillemme ja palvelullemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu on merkki kotimaisuudesta, korkeasta laadusta ja vastuullisuudesta."

uutiskuva
20.03.2020

Toimintamme koronavirustilanteen aikana

Yrityksemme toiminta jatkuu ainakin toistaiseksi normaalisi ja teemme kaikki ulkona tehtävät asennustyöt asiakkaiden kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.
Noudatamme valtion johdon ja viranomaisten antamia ohjeita.
Olemme aktiivisesti kartoittaneet raaka-aineiden saatavuutta ja tällä hetkellä tilanne on normaalitasolla.
Sovitut tapaamiset pyrimme hoitamaan etäyhteyksin, emmekä vastaanota yritysvieraita.
Olemme työntekijöidemme kanssa sopineet, että
- kiinnitetään erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan
- työhön tullaan vain terveenä, sairastapauksissa kotiin jäädään matalalla kynnyksellä
- mikäli mahdollista, tehdään töitä etänä.

03.12.2019

Osta työtä Suomeen -päivä + loppuvuoden kampanjaetu

Vietämme 4.12. Osta työtä Suomeen -päivää. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Jos jokainen suomalainen ostaisi kymmenellä eurolla lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa.

Päivän kunniaksi pistimme kampanjan pystyyn, joka on voimassa tämän vuoden loppuun:

Avainlippu -merkittyjen panssariverkkoaitojen ja porttien tarvikkeet -20 %

Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Saat hyödynnettyä alennuksen, kun muistat mainita tilatessasi "Osta työtä Suomeen". HUOM! Tarjous ei koske elementtiaidan ja koneistojen tarvikkeita.

uutiskuva
06.11.2019

Konekäyttöisten porttien toiminta talviolosuhteissa

Syksy alkaa pikkuhiljaa väistyä ja talvi painaa päälle. Konekäyttöisten porttien osalta tulisi talvella kiinnittää erityistä huomiota turvalaitteiden toimintaan, kuten valokennon tai lasertunnistimen puhtaana pysymiseen sekä turvareunojen toiminnan seuraamiseen. Porttiympäristön lumityöt tulisi hoitaa myös, että portti pystyy toimimaan esteettä.

Turvareunan pariston kunnon voi testata painamalla turvareunaa. Mikäli lähettimestä kuuluu tällöin piippaus, on paristo syytä vaihtaa. Suosittelemme tekemään testin vähintään kahdesti vuodessa, etenkin syksyllä ennen talven pakkasia. Yleensä pariston vaihto tulee tehdä 1-2 kertaa vuodessa. Kannattaa huomioida, ettei portti enää sulkeudu jos paristo on kokonaan lopussa.

Näillä toimenpiteillä varmistetaan porttien moitteeton toiminta myös talviolosuhteissa.

Porttikohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet löytyy Saher -portit -osiosta.

02.08.2019

Viimeisiä viedään, enää neljä työpäivää jäljellä

Myyntijohtajamme Hannu Parikka on jäämässä lomalle ja sen jälkeen eläkkeelle 8.8.2019. Hannu on tehnyt Saher-Aidoilla pitkän työuran; tänä kesänä tuli täyteen 22 vuotta. Jäljelle jääneen neljän työpäivän kunniaksi Hannu saapui töihin vanha tiimipaita päällänsä, jossa on osuvasti numero neljä.

uutiskuva
uutiskuva
14.05.2019

RoadShow -kiertue käynnistyi

AMSEC Partner RoadShow -kiertue käynnistyi eilen Turusta. Tänään RoadShow -kiertue on Tampereella ja sen jälkeen rekan keula osoittaa kohti Vaasaa.
Alla kuvia rekasta ja perässa olevasta mainoksestamme, jonka edustalla poseeraa Etelä-Suomen myyntitiimimme.

Lisätietoja RoadShow -kiertueesta: https://bit.ly/2OSiO3h

uutiskuva
uutiskuva
uutiskuva
08.05.2019

Olemme mukana RoadShow -kiertueella

Olemme mukana AMSEC Partner RoadShow -kiertueella joka käynnistyy 13.5. Turusta. Kiertue kestää kaksi viikkoa ja pysähtyy 10 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kiertue on kiinteistöturvallisuuden ammattilaistapahtuma, johon kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita.

Tule siis tutustumaan tuotteisiimme ja jututtamaan myyntiedustajiamme! Tarjolla on myös virvokkeita ja pientä naposteltavaa sekä muuta oheisviihdettä.

Alla kiertueaikataulu:

VKO 20

13.5. klo 10-15 TURKU, AM Security Oy, Ruissalontie 15
14.5. klo 9-15 TAMPERE, Hakametsän jäähalli, Keltinkatu 2
15.5. klo 10-15 VAASA, Lukko Vaasa Oy, Kiilletie 1
16.5. klo 10-15 OULU, Nallikarin lomakylän parkkipaikka, Leiritie 10
17.5. klo 9-15 ROVANIEMI, Ravintola Valdemari, Jäämerentie 9

VKO 21

20.5. klo 10-15 KAJAANI, Kajaanin Lukko, Välikatu 15
21.5. klo 9-15 JOENSUU, Teokem Oy, Muuntamontie 2
22.5. klo 9-15 JYVÄSKYLÄ, Lutakonaukio 6
23.5. klo 9-15 LAHTI, Tähtitorninkatu 39
24.5. klo 9-15 HELSINKI, AM Security Oy, Malminkartanonkuja 1-3

Lue lisää tapahtumasta: https://bit.ly/2OSiO3h

uutiskuva
11.04.2019

Meille on myönnetty Avainlippu!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt porteillemme ja panssariaidoillemme Avainlippu -tunnuksen. Avainlippu on osoitus suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista tuotteista. Valmistamme kyseiset tuotteet kotimaisin voimin tehtaallamme Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa.

Avainlipulla haluamme viestittää meille tärkeistä arvoista, kuten kotimaisuudesta, tinkimättömästä laadusta ja luotettavuudesta. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä haluamme omalta osaltamme olla tuomassa esiin suomalaista ammattitaitoa ja osaamista.

uutiskuva
07.02.2019

Koulutukset ja tuleva aitasesonki

Menestyvän yrityksen ja hyvän laadun tae on ammattitaitoiset tekijät. Tähän aikaan vuodesta meillä on aikaa kouluttaa asentajia ja huolehtia siitä, että tulevalla sesongilla kaikki työmailla tarvittavat koulutukset ovat suoritettu ja ajan tasalla. Esimerkiksi viime viikolla järjestimme henkilökunnallemme ja asentajillemme työturvallisuus- ja tulityökurssit. Tulevalle sesongille koulutukset ovat nyt kunnossa ja asentajat valmiina työn touhuun.

uutiskuva
18.01.2019

Muistathan tehdä lumityöt myös porttiympäristöstä

Lumitöiden tekeminen on nyt ajankohtaista. Muistutamme että myös porttiympäristö on hyvä puhdistaa lumesta ja jäästä. Erityisesti konekäyttöisten porttien osalta tulee talvella seurata turvalaitteiden toimintaa, kuten valokennon puhtaana pysymistä.

Lataa tästä tuotekohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet:
- saranaportti
- liukuportti

uutiskuva
Kuvat ennen lumien puhdistamista ja lumien puhdistamisen jälkeen.
29.08.2018

Päiväkotien elementtiaidat

Kuuman kesän jälkeen jatkuu kuuma aitasesonki. Olemme tänä vuonna urakoineet useita päiväkotikohteita, joissa tavallisin aidan väri on ollut vakio tumman vihreä/harmaa. Kauttamme onnistuu myös muut RAL -värikartan mukaiset värisävyt. Alla esimerkkinä pirteän väriset aitaelementit, jotka asennamme seuraavaan päiväkotikohteeseemme.

uutiskuva
27.02.2018

Se on siinä!

Aktiivisia eläkepäiviä Kaija-Liisalle!

"Ellei joku satu tietämään, mitä eläkkeelle pääseminen tarkoittaa, niin kerrottakoon asia:
Kun ihminen elää tarpeeksi vanhaksi, hän saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa"
- Tove Jansson -

uutiskuva