Saher-Aidat Oy

Ajankohtaista

16.10.2018

Asennukset säävarauksella

Hyvät asiakkaamme, pyydämme että huomioitte asennustarjousta pyytäessänne mahdollisen säävarauksen vuoden 2018-2019 asennuksille.  

29.08.2018

Päiväkotien elementtiaidat

Kuuman kesän jälkeen jatkuu kuuma aitasesonki. Olemme tänä vuonna urakoineet useita päiväkotikohteita, joissa tavallisin aidan väri on ollut vakio tumman vihreä/harmaa. Kauttamme onnistuu myös muut RAL -värikartan mukaiset värisävyt. Alla esimerkkinä pirteän väriset aitaelementit, jotka asennamme seuraavaan päiväkotikohteeseemme.

27.02.2018

Se on siinä!

Aktiivisia eläkepäiviä Kaija-Liisalle!"Ellei joku satu tietämään, mitä eläkkeelle pääseminen tarkoittaa, niin kerrottakoon asia: 
Kun ihminen elää tarpeeksi vanhaksi, hän saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa"
- Tove Jansson -

 

20.12.2017

Ansiomerkkien jakotilaisuus 15.12.2017

Yrityksemme yksi tärkeä laadun tae on pitkäkestoisissa työsuhteissa olevat, yritykseen sitoutuneet työntekijät.
Joululounaalla jaoimme Keskuskauppakamarin myötämät ansiomerkit.
Tänä vuonna palkittiin 30. vuoden, 20. vuoden ja 10. vuoden yhtäjaksoisesta työsuhteesta Saher-Aidat Oy:n palveluksessa kahdeksan työntekijää.

14.12.2017

Muistathan tehdä lumityöt myös porttiympäristöstä

Lumitöiden tekeminen on nyt ajankohtaista. Muistutamme että myös porttiympäristö on hyvä puhdistaa lumesta ja jäästä. Erityisesti konekäyttöisten porttien osalta tulee talvella seurata turvalaitteiden toimintaa, kuten valokennon puhtaana pysymistä.

Lataa tästä tuotekohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet:
- saranaportti
- liukuportti

 


kuvat ennen lumien puhdistamista ja lumien puhdistamisen jälkeen

 

04.08.2017

Saher -koiratarhat

Onko etsinnässä koiratarha, joka on helppo ja nopea kasata itse? Laajasta valikoimistamme löydät varmasti koirallesi sopivan vaihtoehdon, valmistamme koiratarhan aitaelementit mittatilaustyönä. Uutuutena tarhaan on saatavilla myös ruokintaluukku.

Kuvassa rajakoirat Rocky ja Veera uusissa tarhoissaan
Kuvassa rajakoirat Rocky ja Veera uusissa tarhoissaan

 

27.04.2017

Liukuportin sääsuojakatos

Olemme kehittäneet liukuporteille sääsuojakatoksen, jonka tavoitteena on toimintavarma ja pitkäikäinen portti -vaativista sääolosuhteista huolimatta. Sääsuojakatos voidaan tehdä koko porttilehden pituudelle, jolloin katos suojaa porttia eikä rakenteisiin pääse kertymään lunta tai jäätä. Näin saadaan vähennettyä portin huoltotoimenpiteita ja lisättyä portin käyttöikää. Lisäksi lumitöiden tekeminen porttiympäristöstä helpottuu.

Kiinnostuitko? Kysy lisää myynnistämme.

 

 

13.04.2017

Lumien sulamisen jälkeen on hyvä tarkastaa aidan kunto

Kestävät ja toimivat aidat sekä portit tarvitsevat välillä huoltotoimenpiteitä kestääkseen Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Talven aiheuttamat korjaustarpeet ja lumitöistä johtuneet vauriot on nyt helppo havaita kun lumet ovat sulaneet, joten nyt on oikea aika tarkistaa aidan ja portin kunto. Olethan yhteydessä mikäli huomaat, että tarvitset korjaus- tai huoltopalvelua.

Tehdas ja myynti, Nurmes:
puh. 010 525 8200

Myynti, Tampere:
puh. 010 525 8205

Myynti, Vantaa:
puh. 010 525 8206

14.10.2016

Saher-Aidat mukana palkitun liikuntapuiston rakentamisessa

Juuan kunnan uudelle Simpauttajan liikuntapuistolle on myönnetty Vuoden liikuntateko -palkinto. Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin liikuntapaikkarakentamisen innovaatiota ja edistää liikuntapaikkojen ja liikuntaolosuhteiden kehittämistä.

Myös Saher-Aidat oli mukana rakentamassa liikuntapuistoa aidan, porttien ja puomien osalta.

Lisää Vuoden liikuntateko -palkinnosta ja liikuntapuistosta voi lukea esim. Karjalaisen  ja Ylen nettisivuilta (linkit aukeavat klikkaamalla nimiä).

02.05.2016

Uusi RT-tuotekortti

Olemme uusineet RT-tuotekorttimme. Klikkaa tästä nähdäksesi uuden tuotekortin joka on myös nähtävillä Rakennustiedon sivuilta (www.rttuotetieto.fi).