Saher-Aidat Oy

Ajankohtaista

23.04.2019

Haemme tuotantotyöntekijää

Nyt haemme Saher-Aidat Oy:lle noin parinkymmenen työntekijän joukkoon uutta tuotantotyöntekijää aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tuotantotyöntekijän työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti tuotteiden kokoonpano ja lähetysten kasaaminen. Työhön annetaan hyvä perehdytys eli emme odota Sinun olevan valmis ammattilainen. Toki kaikki aiemmin hankkimasi kokemus metallialasta, erilaisista koneista ja laitteista tai tehdastyöstä ylipäänsä katsotaan eduksi ja ne auttavat Sinua myös omaksumaan uudet asiat nopeammin.

Jos sinulla on hanskassa tekevien käsien lisäksi myös ne kuuluisat työelämän pelisäännöt, niin nyt kannattaa hakea hyvää työpaikkaa!

Saher-Aidat tarjoaa työntekijöilleen poikkeuksellisen hyvät työpaikkaedut ja kannustavan työilmapiirin.

Kyseessä on kokopäivätyö ma-pe joustavalla työajalla.

Hakemukset tulee jättää www.hrmentor.fi -sivuston kautta 30.4. mennessä.

11.04.2019

Meille on myönnetty Avainlippu!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt porteillemme ja panssariaidoillemme Avainlippu -tunnuksen. Avainlippu on osoitus suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista tuotteista. Valmistamme kyseiset tuotteet kotimaisin voimin tehtaallamme Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa.

Avainlipulla haluamme viestittää meille tärkeistä arvoista, kuten kotimaisuudesta, tinkimättömästä laadusta ja luotettavuudesta. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä haluamme omalta osaltamme olla tuomassa esiin suomalaista ammattitaitoa ja osaamista.

07.02.2019

Koulutukset ja tuleva aitasesonki

Menestyvän yrityksen ja hyvän laadun tae on ammattitaitoiset tekijät. Tähän aikaan vuodesta meillä on aikaa kouluttaa asentajia ja huolehtia siitä, että tulevalla sesongilla kaikki työmailla tarvittavat koulutukset ovat suoritettu ja ajan tasalla. Esimerkiksi viime viikolla järjestimme henkilökunnallemme ja asentajillemme työturvallisuus- ja tulityökurssit. Tulevalle sesongille koulutukset ovat nyt kunnossa ja asentajat valmiina työn touhuun.

18.01.2019

Muistathan tehdä lumityöt myös porttiympäristöstä

Lumitöiden tekeminen on nyt ajankohtaista. Muistutamme että myös porttiympäristö on hyvä puhdistaa lumesta ja jäästä. Erityisesti konekäyttöisten porttien osalta tulee talvella seurata turvalaitteiden toimintaa, kuten valokennon puhtaana pysymistä.

Lataa tästä tuotekohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet:
- saranaportti
- liukuportti

 


kuvat ennen lumien puhdistamista ja lumien puhdistamisen jälkeen

 

16.10.2018

Asennukset säävarauksella

Hyvät asiakkaamme, pyydämme että huomioitte asennustarjousta pyytäessänne mahdollisen säävarauksen vuoden 2018-2019 asennuksille.  

29.08.2018

Päiväkotien elementtiaidat

Kuuman kesän jälkeen jatkuu kuuma aitasesonki. Olemme tänä vuonna urakoineet useita päiväkotikohteita, joissa tavallisin aidan väri on ollut vakio tumman vihreä/harmaa. Kauttamme onnistuu myös muut RAL -värikartan mukaiset värisävyt. Alla esimerkkinä pirteän väriset aitaelementit, jotka asennamme seuraavaan päiväkotikohteeseemme.

27.02.2018

Se on siinä!

Aktiivisia eläkepäiviä Kaija-Liisalle!"Ellei joku satu tietämään, mitä eläkkeelle pääseminen tarkoittaa, niin kerrottakoon asia: 
Kun ihminen elää tarpeeksi vanhaksi, hän saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa"
- Tove Jansson -

 

20.12.2017

Ansiomerkkien jakotilaisuus 15.12.2017

Yrityksemme yksi tärkeä laadun tae on pitkäkestoisissa työsuhteissa olevat, yritykseen sitoutuneet työntekijät.
Joululounaalla jaoimme Keskuskauppakamarin myötämät ansiomerkit.
Tänä vuonna palkittiin 30. vuoden, 20. vuoden ja 10. vuoden yhtäjaksoisesta työsuhteesta Saher-Aidat Oy:n palveluksessa kahdeksan työntekijää.

04.08.2017

Saher -koiratarhat

Onko etsinnässä koiratarha, joka on helppo ja nopea kasata itse? Laajasta valikoimistamme löydät varmasti koirallesi sopivan vaihtoehdon, valmistamme koiratarhan aitaelementit mittatilaustyönä. Uutuutena tarhaan on saatavilla myös ruokintaluukku.

Kuvassa rajakoirat Rocky ja Veera uusissa tarhoissaan
Kuvassa rajakoirat Rocky ja Veera uusissa tarhoissaan

 

27.04.2017

Liukuportin sääsuojakatos

Olemme kehittäneet liukuporteille sääsuojakatoksen, jonka tavoitteena on toimintavarma ja pitkäikäinen portti -vaativista sääolosuhteista huolimatta. Sääsuojakatos voidaan tehdä koko porttilehden pituudelle, jolloin katos suojaa porttia eikä rakenteisiin pääse kertymään lunta tai jäätä. Näin saadaan vähennettyä portin huoltotoimenpiteita ja lisättyä portin käyttöikää. Lisäksi lumitöiden tekeminen porttiympäristöstä helpottuu.

Kiinnostuitko? Kysy lisää myynnistämme.

 

 

13.04.2017

Lumien sulamisen jälkeen on hyvä tarkastaa aidan kunto

Kestävät ja toimivat aidat sekä portit tarvitsevat välillä huoltotoimenpiteitä kestääkseen Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Talven aiheuttamat korjaustarpeet ja lumitöistä johtuneet vauriot on nyt helppo havaita kun lumet ovat sulaneet, joten nyt on oikea aika tarkistaa aidan ja portin kunto. Olethan yhteydessä mikäli huomaat, että tarvitset korjaus- tai huoltopalvelua.

Tehdas ja myynti, Nurmes:
puh. 010 525 8200

Myynti, Tampere:
puh. 010 525 8205

Myynti, Vantaa:
puh. 010 525 8206

14.10.2016

Saher-Aidat mukana palkitun liikuntapuiston rakentamisessa

Juuan kunnan uudelle Simpauttajan liikuntapuistolle on myönnetty Vuoden liikuntateko -palkinto. Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin liikuntapaikkarakentamisen innovaatiota ja edistää liikuntapaikkojen ja liikuntaolosuhteiden kehittämistä.

Myös Saher-Aidat oli mukana rakentamassa liikuntapuistoa aidan, porttien ja puomien osalta.

Lisää Vuoden liikuntateko -palkinnosta ja liikuntapuistosta voi lukea esim. Karjalaisen  ja Ylen nettisivuilta (linkit aukeavat klikkaamalla nimiä).

02.05.2016

Uusi RT-tuotekortti

Olemme uusineet RT-tuotekorttimme. Klikkaa tästä nähdäksesi uuden tuotekortin joka on myös nähtävillä Rakennustiedon sivuilta (www.rttuotetieto.fi).