Saher-Aidat Oy

Saher -aidat

Saher -aita sulautuu hyvin ympäristöönsä ja on toimiva ratkaisu erilaisten alueiden suojaamisessa ja rajaamisessa. Aidan valintaan vaikuttavat maan laatu, maaston muoto, maantieteellinen sijainti, ilmasto-olosuhteet, viranomaismääräykset ja ennen kaikkea asiakkaan tarve. Valitaan aitatyypiksi sitten kudottu verkkoaita tai hitsattu elementtiaita, niin aidan rakenne on tyylikäs ja kestävä.

Tutustu alla olevista linkeistä kahteen eri aitatyyppiimme

Perinteinen verkkoaita on taloudellinen ratkaisu erilaisten alueiden suojaamiseen ja rajaamiseen. Aitaverkko valmistetaan kutomalla, jolloin lopputuloksena on ns. panssariverkko.

Elementtiaita on huoltovapaa aitaratkaisu ja sopii hyvin erilaisiin kohteisiin. Aitaelementtien rakenne on hitsattua kolmilankaverkkoa, jossa on kaksi vaakalankaa ja yksi pystylanka.

Käyttökohteet

Oikeilla aitaratkaisuilla kulkijat pysyvät turvallisilla reiteillä ja osaavat varoa paikkoja, joihin heillä ei ole asiaa. Laadukas Saher -aita on tyylikäs tapa viestittää yksityisalueen alkamisesta, Saher-porttien mahdollistaessa joustavan kulkemisen.

Katso esimerkkejä käyttökohteista

Kysy lisää myynnistämme

Kysy lisää myynnistämme

Olemme aitaustekniikan edelläkävijä yli 30 vuoden kokemuksella. Hyödynnä siis osaamisemme. Autamme mielellämme aitojen suunnittelussa ja aitatyypin valinnassa sekä vastaamme teknisiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

Huoltosopimus

Huoltosopimus

Kestävä ja toimiva aita- ja porttikokonaisuus tarvitsee välillä huoltoa kestääkseen Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Vuosihuoltosopimuksemme sisältää säännölliset tarkastukset ja huollot, jotka lisäävät aitojen ja porttien käyttöikää.

Tutustu huoltosopimukseen tästä