Saher-Aidat Oy

Saher -portit

Avainlippu - Valmistettu SuomessaSaher-portti on ryhdikäs ja varmatoiminen, se sopii vaativaankin käyttöympäristöön. Kaikki portit valmistetaan mittatilaustyönä alumiinista ja vakiomalleissa portit on varustettu kudotulla verkkotäytöllä. Kun halutaan tyylikkäämpää ulkonäköä, portin täyttö voidaan toteuttaa hitsatulla kolmilankaverkkotäytöllä tai pystysäletäytöllä. Porttien koko, lukitus- ja käyttötapa toteutetaan voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti ja suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaikkia porttimalleja on mahdollista saada myös työmaakäyttöön, jolloin toimitus sisältää valmisperustukset.

Liukuportti

Kestävä ja ryhdikäs sivulle liukuva portti on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ajoneuvo- ja rekkaliikenteelle. Liukuportti on mahdollista toteuttaa 1- tai 2-osaisena, jolloin portin ajoleveys voi olla maksimissaan jopa 18 metriä. Portti on mahdollista saada käsikäyttöisenä tai varustaa koneistolla ja ohjata esim. GSM:llä tai liittää kiinteistön kulunvalvontaan. Liukuportti on CE-merkitty.

Lataa tästä liukuportin huolto-ohje.

liukuportti

Saranaportti

Huoltoporttina käytettävä saranaportti on 2-lehtinen kääntöportti. Portti voidaan toteuttaa myös tarvittaessa 1-lehtisenä. Saranaportissa varustuksena ovat maasalvat ja riippulukituskorvakkeet, mutta portti on mahdollista varustaa myös koneistolla. Saranaportti on CE-merkitty.

Lataa tästä saranaportin huolto-ohje.

saranaportti

Käyntiportti

Henkilöliikenteelle tarkoitettu käyntiportti voidaan varustaa mekaanisella lukkorungolla tai moottorilukkorungolla. Matalissa porteissa, joita ei tarvitse pitää lukittuna, käytetään yleensä nosto- ja siirtosalpayhdistelmää. Portti on vakiona 1 metrin levyinen, mutta sopimuksen mukaan myös muut leveydet onnistuvat.

Lataa tästä käyntiportin huolto-ohje.

käyntiportti

Puomi

Liikenteenohjaukseen tarkoitettuja puomeja ovat nostopuomi, liukupuomi ja kääntöpuomi. Nosto- ja liukupuomi on mahdollista varustaa koneistolla. Kääntöpuomi on tyypillinen puomimalli esim. mökkitielle.

puomi

Pyöröportti

Pyöröportti on hiljainen ja turvallinen koneellinen portti, joka soveltuu kulunvalvontaan. Portin rakenne sallii vain yhden henkilön kulkea portista kerrallaan ja portista voi kulkea myös kaksisuuntaisesti. Saatavana on myös pyöröporttimalli, jonka kautta voi kuljettaa polkupyörän.

pyöröportti

Porttikoneistot toimittaa:

AM Security

Mikäli haluat nähdä teknisiä kuvia porteista, klikkaa tästä.

Huoltosopimus

Huoltosopimus

Kestävä ja toimiva aita- ja porttikokonaisuus tarvitsee välillä huoltoa kestääkseen Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Vuosihuoltosopimuksemme sisältää säännölliset tarkastukset ja huollot, jotka lisäävät aitojen ja porttien käyttöikää.

Tutustu huoltosopimukseen tästä

Kysy lisää myynnistämme

Kysy lisää myynnistämme

Olemme aitaustekniikan edelläkävijä yli 30 vuoden kokemuksella. Hyödynnä siis osaamisemme. Autamme mielellämme porttien suunnittelussa ja porttityypin valinnassa sekä vastaamme teknisiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä