Ajankohtaista

11.05.2022

Saher-Aidat mukana tukemassa Team Rynkebytä

Saher-Aidat sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 8.–16. heinäkuuta 2022.

Tulevana kesänä 2 200 Team Rynkebyhyn osallistuvaa pyöräilijää hyppää satulaan ja polkaisee matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. Saher-Aidat on solminut Team Rynkebyn kanssa tänä vuonna tiimi -sponsorisopimuksen.

22.03.2022

Tenho Toivanen 60 vuotta

Toimitusjohtajamme Tenho Toivanen täytti juuri 60 vuotta. Juhlistimme Tenhon syntymäpäiviä toimistolla kakkukahvien merkeissä ja annoimme lahjat, jotka ovat saajansa näköiset. Paljon Onnea Tenholle!

uutiskuva
14.03.2022

Henkilöstön osaamista on päivitetty

On tärkeää kehittää ja päivittää henkilöstön tietotaitoa. Talven aikana henkilökunta on käynyt läpi osaamistaan mm. työturvallisuuden ja ensiaputaitojen osalta. Viimeisimpänä järjestettiin kaksipäiväinen ea-kurssi, joten nyt henkilöstön ensiaputaidot on ajan tasalla.

uutiskuva
Defibrillointi on osa tehokasta peruselvytystä ja laitteen käyttö opetetaan aina ensiapukurssilla. Saher-Aitojen sydäniskuri on rekisteröity defi.fi -sivustolle.
26.01.2022

Koneporttien toiminta talvella

Konekäyttöisten porttien osalta tulisi näin talvella kiinnittää erityistä huomiota turvalaitteiden toimintaan, kuten valokennon tai lasertunnistimen puhtaana pysymiseen sekä turvareunojen toiminnan seuraamiseen. Porttiympäristön lumityöt tulisi hoitaa myös, että portti pystyy toimimaan esteettä.

Turvareunan pariston kunnon voi testata painamalla turvareunaa. Mikäli lähettimestä kuuluu tällöin piippaus, on paristo syytä vaihtaa. Suosittelemme tekemään testin vähintään kahdesti vuodessa, koska yleensä pariston vaihto tulee tehdä 1-2 kertaa vuodessa. Kannattaa huomioida, ettei portti enää sulkeudu jos paristo on kokonaan lopussa.

Näillä toimenpiteillä varmistetaan porttien moitteeton toiminta myös talviolosuhteissa.

Porttikohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet löytyvät Saher-portit -osiosta.

uutiskuva
Kuvat ennen lumien puhdistamista ja lumien puhdistamisen jälkeen.
10.11.2021

Porttien asentaminen on nopeampaa valmisperustuksien avulla

Lähes kaikille porttimalleillemme on mahdollista saada valmisbetoniperustukset, joiden ansiosta porttien asennus hoituu ilman paikan päällä tehtäviä betonivaluja, jos käytössä on kaivinkone ja nostokalustoa. Valmisperustuksiin on tehty tarvittavat varaukset valmiiksi portin rakenteille. Alla esimerkkikuva liukuportin perustuksista, joissa on valmiina portin osien kiinnitysankkurit sekä sähkönsyötön suojaputkitukset koneistoa varten.

uutiskuva
13.08.2021

Saher-Aidat mukana Lieksan Raveissa

10.8. seurattiin vauhdikkaita lähtöjä Lieksan Raveissa, joihin myös Saher-Aidat pääsi mukaan omalla loimilähdöllä. Kuvassa voittajahevonen Liisinko ja ohjastaja Jarkko Kervinen. Hevosen omistaja ja valmentaja on Veijo Lipponen Valtimolta.

uutiskuva
Kuva: Lieksan Ravit
10.06.2021

Monikäyttöinen elementtiaita

Aitavalikoimissamme olevaa elementtiaitaa on totuttu käyttämään paljon erilaisilla piha-alueilla. Aitamalli on kuitenkin sellainen, joka soveltuu hyvin myös muihin käyttötarkoituksiin. Alla esimerkki toteutuksesta, jossa elementtiaitaa on asennettu laivan kannelle kattoterassin yhteyteen. Asiakas rakensi terassin ja pystytti aidan itse ja voi sanoa että lopputuloksesta tuli varsin tyylikäs.

uutiskuva
Kattoterassilla harmaata elementtiaitaa RAL 7016 värisävyllä.
uutiskuva
Saimatar -laivaa voi käydä ihastelemassa Joensuussa. Kuvat: Saimatar.
14.12.2020

Pitkäaikainen työntekijämme eläkkeelle

Tuotannon monitoimimiehemme Ismo Hartikainen on jäämässä eläkkeelle tänään 14.12.2020. Ismo on ollut töissä Saher-Aidoilla vuodesta 1988 lähtien, joten vuosien varrella on tullut vankkaa kokemusta ja tietämystä. Tuotannon lisäksi Ismo on ollut korvaamaton apu asennuspuolella. Ismo on tehnyt Saher-Aidoilla mittavan pituisen työuran; lähes 33 vuotta. Näin ollen yli 30 vuoden kokemuksella juhlistimme eläkepäivien alkamista kakkukahveilla.

Hyviä eläkepäiviä Ismolle!

uutiskuva
uutiskuva
25.09.2020

Saher-Aidat yhteistyössä BestPark -matkaparkkien kanssa

Koronan vuoksi moni suomalainen on suosinut tänä vuonna kotimaan matkailua. Asuntovaunu- ja autoharrastajien määrä on jatkuvassa kasvussa, samoin kun kotimaan matkailu ilmastosyistä. On ollut kuitenkin yksi karavaanarin majapaikka, mikä on loistanut poissaolollaan. Nimittäin turvallinen ja luvallinen parkki hyvällä paikalla kaupunkien palveluiden tuntumassa. Best-Caravan Oy:n sisaryhtiö BestPark Oy vastasi tarpeeseen ja on rakentanut karavaanareille matkaparkkeja kolmelle eri paikkakunnalle. Toteutimme näiden matkaparkkikohteiden aitaukset ja portit Rovaniemelle, Akaaseen ja Perhoon. Kaikilla BestParkin -matkaparkeilla on yhteneväinen ilme ja ne tunnistaa sini-vihreästä värityksestä. Aitauksista tulikin varsin tyylikkäät ja ne sointuvat hyvin BestParkin värimaailmaan.
Seuraava neljäs matkaparkki tullaan avaamaan vielä tänä syksynä Seinäjoen Ideaparkin yhteyteen, joten aitaurakat saavat jatkoa.

uutiskuva
Sisäänkäynnin portit, BestPark Akaa
uutiskuva
Sini-vihreä elementtiaita, BestPark Akaa
01.04.2020

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Koronavirus pistää monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa.

Suomalaisen Työn Liitto tuo vastuullisuutta esiin laajasti yhdessä Avainlippu-merkkiä kantavien yritysten kanssa. Tavoitteena on kertoa Suomessa tehtävän työn yhteiskuntavastuullisuudesta, mikä on jäänyt vastuullisuuskeskustelussa taka-alalle. Saher-Aidat Oy on mukana yhteistyössä tuomassa vastuullisuustekoja esiin.

"Saher-Aidat on täysin suomalaisomisteinen perheyritys. Panssariverkkoaidoillemme, porteillemme ja palvelullemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu on merkki kotimaisuudesta, korkeasta laadusta ja vastuullisuudesta."

uutiskuva