en

Muut tuotteet

Asiakkaan toivomuksen ja mittojen mukaan suunnittelemme ja valmistamme myös muita tuotteita. Autamme mielellämme muiden tuotteiden suunnittelussa ja sopivan tuotteen valinnassa sekä vastaamme teknisiin kysymyksiin. Tässä alla esimerkkejä muista tuotteistamme:

Laitesuoja

Kone- ja laitesuojat

Kone- ja laitesuojien aitaelementtien profiili on alumiinia ja täyttönä kudottu tai hitsattu verkko. Aitaelementteihin voidaan hitsata kiinnityskorvakkeet esim. betonilattiaan pulttausta varten. Kulkemista varten tarvittavat portit on mahdollista integroida aitaelementtiin.
Aitaelementit on mahdollista pulverimaalata tilaajan toivomaan RAL -sävyyn.

Koiratarha

Koiratarhat

Koiratarhan aitaelementtien profiili on alumiinia ja täyttönä kudottu kuumasinkitty teräsverkko. Koiratarhan aitaelementit on helppo kasata kulmakiinnikkeiden avulla. Toimitus sisältää kolme aitaelementtiä ja yhden ovellisen aitaelementin. Lisävarustuksena tarhaan on mahdollista saada myös ruokintaluukku.

Puomit

Liikenteenohjaukseen tarkoitettuja puomeja ovat nostopuomi, liukupuomi ja kääntöpuomi. Nosto- ja liukupuomi on mahdollista varustaa koneistolla. Kääntöpuomi on tyypillinen puomimalli esim. mökkiteille.

Oheisessa kuvassa nostopuomi.

Sääsuojakatos

Liukuportin sääsuojakatos

Katos suojaa porttia ja mahdollista automatiikkaa sekä helpottaa talvikunnossapitoa. Ihanteellisin ratkaisu on koko portin lehden pituinen profiilipellillä koteloitu alumiinirunkoinen katos.

Kuvia muista tuotteista