en

Saher-portit

Saher-portti on ryhdikäs, varmatoiminen ja sopii vaativaankiin käyttöympäristöön. Portit valmistetaan mittatilaustyönä alumiinista. Vakiomalleissa portit varustetaan kudotulla verkkotäytöllä. Kun halutaan tyylikkyyttä ulkonäköön, portin täyttö voidaan toteuttaa hitsatulla kolmilankaverkolla tai pystysäleellä. Kaikki porttimme on saatavissa pulverimaalattuina RAL-sävyissä. Porttien koko, lukitus ja käyttötapa toteutetaan voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti ja suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaikkia porttimalleja on mahdollista saada myös työmaakäyttöön, jolloin toimitus sisältää valmisperustukset. Liuku-, sarana-ja käyntiporteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Liukuportti

Liukuportit

Kestävä ja ryhdikäs sivulle liukuva 1- tai 2 -osainen portti on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ajoneuvo- ja rekkaliikenteelle. Portti on mahdollista saada käsikäyttöisenä tai varustaa koneistolla ja ohjata esim. GSM:llä tai liittää kiinteistön kulunvalvontaan. Portille on saatavana valmisbetoniperustukset, joiden avulla asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Liukuportti voidaan varustaa myös sääsuojakatoksella.
Valmistamamme liukuportit ovat CE-merkittyjä.

Saranaportti

Saranaportit

Yleisesti huoltoporttina käytettävä saranaportti on 1- tai 2-lehtinen kääntöportti. Saranaportissa varustuksena ovat maasalvat ja riippulukituskorvakkeet. Portti on mahdollista varustaa myös koneistolla.
Valmistamamme saranaportit ovat CE-merkittyjä.

Kayntiportti

Käyntiportit

Henkilöliikenteelle tarkoitettu käyntiportti voidaan varustaa mekaanisella lukkorungolla tai moottorilukkorungolla. Matalissa porteissa, joita ei tarvitse pitää lukittuna, käytetään yleensä nosto- ja siirtosalpayhdistelmää tai kaksitoimista turvasalpaa.

Pyöröportti

Pyöröportit

Pyöröportti soveltuu erinomaisesti henkilöliikenteen kulunvalvontaan. Portin rakenne sallii vain yhden henkilön kulkemisen kerrallaan. Saatavana on myös malli, jonka kautta voi kuljettaa polkupyörän.

YHTEISTYÖSSÄ:
Työmaaportti

Työmaaportit

Kaikki vakioporttimme on saatavana myös siirrettävinä työmaaportteina. Portit toimitetaan työmaalle täysin toimintavalmiina. Portit on mahdollista saada käsikäyttöisenä tai varustaa koneistolla. Oheisessa kuvassa työmaaliukuportti.

Kuvia porteista