en

Laatu

TAVOITTEEMME

Laatu

Laatupolitiikkamme tavoitteena on tarjota alalla vallitsevien normien mukaisia, teknisiltä ominaisuuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita, jotka ovat luotettavia ja täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Tuotamme korkealaatuisia ja virheettömiä tuotteita osaavan henkilökunnan sekä ajantasaisen ja laadukkaan konekannan avulla.

Toimituksissa noudatamme annettuja toimitusaikoja. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme hyvään asennettavuuteen ja huollettavuuteen. Laadun kehittämisen tavoitteena on yleisen laatutason jatkuva kohottaminen ja nollavirheperiaatteen mukainen toiminta.

ASENNUS

VTT Experts Services Oy (nro 0809) on suorittanut mekaanisen lujuuden-, turvallisen avautumisen ja törmäysvoimien testaamisen järjestelmän 3b mukaisesti. Näin ollen valmistamamme liuku- ja saranaportit ovat CE-merkittyjä ja täyttävät tuotestandardin SFS-EN 13241-1 + A1 2012 liitteen ZA vaatimukset. Liuku- ja saranaporttien CE-merkintä tuli pakolliseksi 1.7.2013.

CE-MERKITYT TUOTTEET

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt porteillemme ja panssariaidoillemme sekä aitauspalveluille Avainlippu -tunnuksen. Avainlippu on osoitus suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista tuotteista.

Avainlipulla haluamme viestittää meille tärkeistä arvoista, kuten kotimaisuudesta, tinkimättömästä laadusta ja luotettavuudesta. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä haluamme omalta osaltamme olla tuomassa esiin suomalaista ammattitaitoa ja osaamista.

LUOTETTAVA TOIMITUSAIKA

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani on hyvä tapa hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kuntoon. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että yrityksemme hoitaa velvoitteet avoimesti ja asiakkaamme saavat aina ajantasaiset todistukset helposti ja nopeasti.

JATKUVA KEHITTYMINEN

Rakentajan Laatu RALA ry:n RALA-pätevyys kertoo, että tilaajavastuulain vaatimukset täyttyvät, tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu referenssikohteiden sekä henkilö- ja kalustoresurssien osalta, vastuuvakuutuksista on huolehdittu ja tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta on hakemuksesta myöntänyt Saher-Aidat Oy:lle pätevyystodistuksen osoituksena siitä, että meidät on todettu päteväksi toteuttajaksi (Aitojen ja meluesteiden rakentaminen 13.2).

Suomen vahvimmat platina | fi

Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+).

Vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Yrityksellämme on ollut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti jo vuodesta 2007. Merkin avulla haluamme erottua kilpailijoistamme ja näyttää yhteystyökumppaneillemme, että yrityksemme toiminta ja talous ovat kunnossa.

Takuu 2 vuotta

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n Rinki -merkki viestii siitä, että yritys kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Pakkausten tuottajavastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksemme ympäristövastuuta ja olemme järjestäneet lain vaatimusten mukaisesti pakkausjätteiden vastaanoton, kierrätyksen ja tiedotuksen sekä maksamme niistä aiheutuvat kustannukset.