Suomen Team Rynkeby -joukkue keräsi huiman summan

Saher-Aidat sponsoroi viime kesänä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräili Pariisiin 8.–16. heinäkuuta 2022.

Suomen Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue onnistui koronaviruspandemian ja epävarman taloustilanteen aiheuttamista haasteista huolimatta keräämään huiman 912 463,70 euron lahjoituspotin, joka jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle lauantaina 24.9. Vantaalla.

Aamu Säätiön Laura Paasio välitti kiitoksensa kaikille: Aamu Säätiölle yhteistyö Team Rynkebyn kanssa on hyvin merkittävää ja olemmekin jälleen suuresti kiitollisia saadusta tuesta. Vuosittainen tuki mahdollistaa Aamulle rahoittaa laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti lasten eri syöpien tutkimustyötä. Parhaiden syöpähoitojen edellytyksenä olevien kliinisten hoitotutkimusten lisäksi voimme nyt myös rahoittaa perustutkimusta.

Samoin myös Sylva Ry'n Marika Aro kertoi viestissään: Sylva ry on erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että Team Rynkeby onnistui jälleen keräämään rahaa hyvään tarkoitukseen. Lahjoitetut varat käytetään syöpään sairastuneiden lasten perheiden psykososiaalisen tuen hankkeisiin.

uutiskuva
Kuvassa sponsoroimamme tiimijoukkue